Redatelj ‘Parazita’ Bong Joon-ho radi na novom filmu, Robert Pattinson u pregovorima za glavnu glavnu ulogu

To će mu biti prvi projekt nakon južnokorejskog filma nagrađenog Oscarom.

Bong Joon-ho i Robert Pattinson (Foto: Wikipedia)

Bong Joon-ho, redatelj filma “Parazit”, najavio je snimanje novog filma, a Robert Pattinson je u pregovorima za glavnu ulogu. Kako navodi Deadline, južnokorejski redatelj trenutno pregovara s američkim Warner Brosom, a budući film bi se temeljio na nadolazećem romanu Edwarda Ashtona “Mickey7”.

Očekuje se da će znanstveno-fantastični roman “Mickey7” biti objavljen 15. veljače ove godine, a njegov protagonist Mickey7 “potrošni” je zaposlenik kojeg njegovi poslodavci šalju na ekspediciju da kolonizira ledeni planet po imenu Niflheim.

Konkretni detalji za Bongov dugo očekivani projekt tek se trebaju otkriti, a ostaje nejasno koliko se Bong planira držati izvornog materijala. S obzirom na redateljeve prethodne adaptacije knjiga u film, njegova verzija “Mickeyja7” može se prilično razlikovati od izvornika.

Nadolazeći znanstveno-fantastični film koji još uvijek nema naziv bit će Bongov prvi projekt nakon “Parazita” iz 2019., koji je te godine osvojio Oscara za najbolju režiju i najbolji film. Bongu je navodno predstavljen rukopis Ashtonovog neobjavljenog romana, “koji ga je odmah zainteresirao”, kako navodi Deadline.

S druge strane, Bongov nadolazeći film trebao bi biti prvi projekt Roberta Pattinsona nakon završetka produkcije filma “The Batman” redatelja Matta Reevesa, koji će svoju globalnu premijeru imati u ožujku ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X