Saša Antić kao Alejuandro Buendija predstavlja album ‘Škrinja’ i singl i spot ‘Gang bang 2020’

Album obiluje društveno aktualnim tekstovima, duhovitim asocijacijama te nadrealnim rješenjima (poput ‘plovidbe na leđima kornjače’) izlaska iz stresom prožete svakodnevice jednog društva koje je u vječitom pokušaju da se stabilizira i izvuče iz društveno-ekonomskih problema.

Alejuandro Buendija ‘Škrinja’

Album “Škrinja” finaliziran je za vrijeme pandemijske karantene. Od trinaest pjesama na albumu, javnost je već upoznata sa singlovima “Kornjača” i “Čepić”. O samom albumu Saša Antić kaže kako je “Škrinja” nastala jednostavno. “Htio sam realizirati neke muzičke ideje u stilovima u koje nisam dosad ulazio i zadovoljan sam kako je to ispalo. Također na par pjesama sam više nego inače radio na interpretaciji i gađao pravu nijansu emocije”, izjavio je ovom prigodom.

U sklopu live stream predstavljanja albuma na Dallasovim Facebook i YouTube stranicama, premijerno je u petak 20. studenog predstavljen i spot za pjesmu “Gang Bang 2020” u režiji Dragana Đokića i produkciji Studija Baranda. Spot je sniman na ulicama Splita i prati tužnu sudbinu člana nekad vrlo popularnog glazbenog sastava koji se, pritisnut okolnostima u okrutnom svijetu glazbene industrije, nepromišljeno upušta u kriminalne radnje. Dakako, riječ je o Saši tj. Alejuandru koji se na ulicama Splita upušta u nadrealne, zakonom kažnjive radnje…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X