Saša Antić kao Alejuandro Buendija predstavlja album ‘Škrinja’ i singl i spot ‘Gang bang 2020’

Album obiluje društveno aktualnim tekstovima, duhovitim asocijacijama te nadrealnim rješenjima (poput ‘plovidbe na leđima kornjače’) izlaska iz stresom prožete svakodnevice jednog društva koje je u vječitom pokušaju da se stabilizira i izvuče iz društveno-ekonomskih problema.

Alejuandro Buendija ‘Škrinja’

Album “Škrinja” finaliziran je za vrijeme pandemijske karantene. Od trinaest pjesama na albumu, javnost je već upoznata sa singlovima “Kornjača” i “Čepić”. O samom albumu Saša Antić kaže kako je “Škrinja” nastala jednostavno. “Htio sam realizirati neke muzičke ideje u stilovima u koje nisam dosad ulazio i zadovoljan sam kako je to ispalo. Također na par pjesama sam više nego inače radio na interpretaciji i gađao pravu nijansu emocije”, izjavio je ovom prigodom.

U sklopu live stream predstavljanja albuma na Dallasovim Facebook i YouTube stranicama, premijerno je u petak 20. studenog predstavljen i spot za pjesmu “Gang Bang 2020” u režiji Dragana Đokića i produkciji Studija Baranda. Spot je sniman na ulicama Splita i prati tužnu sudbinu člana nekad vrlo popularnog glazbenog sastava koji se, pritisnut okolnostima u okrutnom svijetu glazbene industrije, nepromišljeno upušta u kriminalne radnje. Dakako, riječ je o Saši tj. Alejuandru koji se na ulicama Splita upušta u nadrealne, zakonom kažnjive radnje…

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X