‘Speed metal će živjeti vječno, ali vi nećete!’

Smrtnici, grešnici i štovatelji svega seksualno nastranog i što prefiks nekro nosi, napokon su pronašli svoj (ne)mir. Tko je tražio ‘do yaya i dublje’, upravo je to i dobio.

Inverted Pussyfix (Foto: Bjeosmor)

Čin 3. – Borci za prava gay populacije

Njima nije falio peti. Imali su i šestog, koji je roktao i skvičao poput prave gujde, dok mu je brat po glasu, u crvenim gegama, s naglašenom muškosti, sipao opscene misli po auditoriju. Inverted Pussyfix napao je napaćeni narod salvom nastranih seksualnih perverzarija. Splićani su to koji, osim što su mladi i ugodno iznenađenje, kako doznajemo od jednog prekaljenog splitskog metal veterana, nadišli rok trajanja benda koji praši isključivo porn grind, ili grind općenito. Odsvirali su momci i stvar „za sve pedere“, ali su posvetili par minuta i legendama Napalm Death, čiju su stvar isto tako odsvirali. Loša strana, nisu stali nakon toga; 45 minuta grinda i totalnom je fanatiku previše.

Narednik Lobanja i Vod smrti (Foto: Bjesomor)

Čin 4. – ‘Smrtniče, tvoja želja bit će uslišena!’

Umalo pomislih da su hrvatski branitelji osnovali bend kojim su se htjeli riješiti frustracija na originalan način, no ipak nije to bio slučaj. Narednik Lobanja i Vod smrti bend je koji veliča rat, ubijanje po bilo kakvoj osnovi, patnju, umiranje, vojnu opremu i sve što vas može raznijeti u komadiće, a nakon toga i na Higgsove bozone. Bend koji slobodno možemo nazvati „V gitara“, opako su zabrijali na Slayer, ali su nastupom potvrdili da to nije još samo jedna kopija originala. „Nagazna mina“, „Maksimum napalm“ i drugi „klasici“ Narednika Lobanje dobro su primljeni u publici. Za vrijeme njihovog nastupa, ekipa se na podiju već dobrano šutirala i razbacivala. Lobanji se to jako svidjelo pa je ekipu počastio obradom stare stvari Sepulture „Beneath the Remains“. Zvukom parali, tekstovima harali i nastupom ostavili dobar dojam. Što više reći? Kao što je sam Lobanja rekao: „Smrtniče, tvoja želja bit će uslišena!“ Tako i bi.

Horor Piknik (Foto: Bjesomor)

Čin 5. – Karakonđule, paklenđavli i zombi apokalipsa

Njima su četiri pjesme dovoljne da prenesu poruku svijetu. Drhtite pogane duše jer Zombi Zlikovac milosti nema za nikoga. Njegova poruka je jasna kao dan: „Speed metal će živeti večno, ali vi nećete!“ Amen. Horor piknik zagrmio je u zombi-sotonskoj magli. Prvo su ustali iz „Sanduka“, samo da bi poručili da „Smrt dolazi“. No, to je tek pola priče, jer Zombi Zlikovac tada je masi utjerao nelagodu u kosti rekavši kako nas sve čeka „Horor, strah, užas, kraj!“ te da ćemo svi u istu rupu nakon toga, na „Masovnu saranu“.

Tko ne zna za Horor piknik metalac nije. Zombi apokalipsa protutnjala je Željezničarom, a publika je s tolikim oduševljenjem dočekala novosadske speed metalce, da su povici zvučali kao da nam je sudnji dan stigao. Zlo i naopako!

No, čitatelju, to nije sve. Za sam kraj Zombi Zlikovac zazvao je neumornog psa rata Lobanju te su doslovce, nakon Horor piknik masakra, pregazili ostatke publike obradom starih Slayera. Apsolutni i potpuni vrh!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RcfuMJc-DTk&list=UUAI2wNii8yIMp44TKXjm15g&index=1&feature=plcp[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izvješće

Idi na Vrh
X