Sudjelujte na 9. Velesajmu kulture u Studentskom centru

Devetu sezonu za redom u Studentskom Centru održava se Velesajam kulture i to od 13. do 16. prosinca 2012. Prijave radova bez tematskog ograničenja traju do 22. studenog.

Velesajam kulture (Foto: Kultura promjene)

Kreativci, likovnjaci, kazalištarci, performeri, muzičari, filmaši, fotografi, dizajneri, kulturni menadžeri, kustosi, eksperimentatori, entuzijasti svih rodova i vrsta, Kultura promjene Vas poziva da prijavite svoje predstave, performanse, izložbe, instalacije, koncerte, diskusije, predavanja, radionice, ideje i projekte na Natječaj 9. Velesajma kulture.

Tradicionalna manifestacija Kulture promjene Studentskog centra na kraju svake godine predstavlja autorske radove iz svih područja umjetnosti, ali i znanosti. Cilj Kulture Promjene je raznovrsnim i bogatim kulturnim programom promovirati autorski rad širokog kruga sudionika u području svih vidova umjetnosti – kazalište, performans, ples, film, književnost, likovna i glazbena umjetnost, dizajn, moda; te različitih vještina i znanja.

Prijava za sudjelovanje mora sadržavati:

– kratak opis projekta / programa

– kratku biografiju autora /sudionika projekta

–   video zapis, audio zapis, vizual, izvadak iz elaborata ili skicu (ovisno o tipu projekta)

– kontakt

Prijave se šalju do 22. studenog 2012. u ponoć:

-mailom: [email protected] (s naznakom: Za Velesajam kulture)

-poštom: Studentski centar, Ured kulture, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb (s naznakom: Za Velesajam kulture)

Svi dijelovi povijesnog kompleksa Studentskog Centra su na raspolaganju u dogovroru s organizatorima. Ulaz na sve programe biti će besplatan.

Zadnje od Vijest - tribina

Idi na Vrh
X