Terraneo warm up party u Šibeniku i Splitu

Organizatori Terraneo festivala već tradicionalno u cijeloj regiji organiziraju tulume, Terraneo warm up partije, kao najavu glavnog festivalskog događanja ove godine u Šibeniku koji će se odvijati od 7. do 9. kolovoza. Tako su ove godine Terraneo warm up partiji već održani u Zagrebu, Osijeku, Beogradu, Mariboru i Đakovu, a ovog tjedna su na redu Šibenik i Split.

  •  
  •  
Terraneo warm up party

U Šibeniku, Terraneo warm up party održati će se u četvrtak 18. srpnja, u novom omiljenom okupljalištu svih šibenčana željnih dobre zabave – klubu Azimut. Azimut će ove godine biti i službeni festivalski meeting point u Šibeniku za vrijeme trajanja festivala. A da atmosfera bude kakva i priliči warm up partiju u rodnom gradu Terranea, pobrinuti će se legende svih partija i tuluma koji se ne zaboravljaju, Kuzma i Shaka Zulu, koji su nastupili na oba dosadašanja Terraneo festivala, a ovim warm up-om suradnja se nastavlja.

Za one koji ne znaju, Kuzma i Shaka osnovani su kao rap duet davne 1993.g. kada je snimljena pjesma “Jedna mala Iva” koja je tada, u samo nekoliko dana, postala vrlo popularna pjesma urbanog splitskog đira. Uslijedile su zatim hit pjesme “Ruke gore“, “Vozimo se, vozimo“, “Prva liga“, “U mojoj ulici” koje su i danas vrlo rado slušane. Debut album “Prva Liga” sa svim navedenim hitovima izašao je u jesen 1994.g. s odličnim prodajnim rezultatima. 1996. izlazi drugi po redu album pod nazivom “Lito Ide Mala“, u osnovi pop album stilski orjentiran prema 80-ima s kojeg su skinuti singlovi “Majstori sa mora“, “Isprid portuna” i naslovna “Lito ide mala“. Bend uzima pauzu do 2003.g. kada ponovno ulaze u studio i snimaju album “Idemo Na More“. Nakon velikog uspjeha ovog albuma među fanovima benda, Kuzma je izjavio kako će nova stanka trajati onoliko koliko je potrebno da još jednom pripremi album koji će za njegovu publiku biti remek djelo. Godine 2010.g., Kuzma i Shaka skrojili su shemu koja tako smiruje i izdali su čevrti album pod nazivom “A di ćemo večeras ..”. A da ova puknuta ekipa ne miruje već konstatno stvara nove hitove za zabavu novih generacija dokazuju pjesme nastale u zadnjih par godina kao što su “Retardi sa fejsa“, “Noćas su pederi u điru“, “Naloži do kraja” ili aktualna “Budi mlad, budi lud“. Doktori puknuća, kako sami sebe nazivaju, rasprodani su cijelo ovo ljeto… neki za njih kažu trash a mi kažemo odlična zabava i pozitivna atmosfera! I da ne zaboravimo, ulaz na šibenski terraneo warm up je slobodan.

Samo dva dana nakon warm up partija u Šibeniku, 20. srpnja Terraneo atmosfera dolazi u splitski klub O’Haru uz nastupe talijanskog DJ Hollena te domaćih snaga, Silvia Hribara i Peru Fullhousea.

Dj Hollen nastupa od svoje 14 godine kada se zaljubio u elektronsku glazbu pod utjecajem imena kao što su Nic Fanciulli, Dubfire, Rino Cerrone, Marco Carola, Loco Dice, Richie Hawtin, Adam Beyer, Christian Smith, Luciano, Steve Lawler, Speedy J, Chris Liebing, Paco Osuna, 2000 and One, Alex Celler, Paul Ritch, Joris Voorn, Daft Punk, Chemical Brothers i dr. Osim bavljena dj-ingom, Hollen ubrzo počinje i produkciju vlastite glazbe te surađuje s poznatim izdavačkim kućama u žanru kao što su Kling Klong, Toolroom, Bla Bla, Phobiq, MKT Rec, Agile, Bitten itd. Može se reći da njegovu glazbu čini mješavina žanrova kao što su techno, tech house, house, funk te eksperimentalna glazba. Hollenove pjesme podržavaju i sviraju neki od najboljih svjetskih dj-a kao npr. Marco Carola, Loco Dice, Dubfire, Richie Hawtin, Anderson Noise, Pirupa, Danny Serrano, Dj Simi, Danilo Vigorito, Carlo Lio i mnogi drugi. S razvojem karijere, Hollen je odlučio pokrenuti vlastiti label pod nazivom Prospect Records. Već pjesma s prvog EP-a izdanog za navedeni label, “Pin Puk (Tony Dee Remix)” doživjela je veliki uspjeh na ljestvicama te na dj sceni. Hollen trenutno radi s velikim svjetskim producentima, priprema nove materijale te neprekidno nastupa po klubovima diljem svijeta.

Ulaz na Terraneo warm up parti u Šibeniku je slobodan, u Splitu 40 kn, a na svakome će se prodavati ograničena količina festivalskih ulaznica po povoljnijoj cijeni od 399 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X