The White Stripes na Youtube stavili kompletan ‘From the Basement’ nastup iz 2005.

‘Dobro je snimljeno, a kvaliteta zvuka čini da izvedba u redovnoj TV emisiji zvuči poput snimanja usisavača”, kaže Jack White.

The White Stripes ‘From the Basement’

Uz svježe izdanje kompilacije njihovih najvećih hitova, The White Stripes su objavili i cijeli video njihove izvedbe “From the Basement”.

Izvedba je snimljena u studenom 2005. u londonskom studiju Maida Vale, a napravili su je kreator “Basementa” Nigel Godrich i redateljica Sophie Muller. Izvorno je emitiran na pilotu serije 2007. godine, zajedno s izvedbama Thom Yorkea (kasnije je Radiohead objavio “In Rainbows – From the Basement” i “The King of Limbs: Live from the Basement”).

Dvojac je izveo niz skladbi s “Get Behind Me Satan” albuma iz 2005. godine, uključujući “Blue Orchid”, “Forever for Her (Is Over for Me)”, “As Ugly As I Seem”, Little Ghost,” i “Red Rain” (nažalost, nisu izveli “The Denial Twist”). Također su pokrili “Party of Special Things to” Captain Beefhearta.

“San programa “From the Basement” je snimiti sjajne izvedbe s najdirektnijim i najljepšom mogućom snimkom, kako zvučno tako i vizualno”, rekao je Godrich u izjavi. “Imali smo toliko sreće da smo imali podršku Jacka i Meg koji su instinktivno razumjeli koncept emisije i tako postali dio nje. Kao rezultat, imamo ovaj nevjerojatan snimak njihove fantastične energije i stila. To je intimna i izravna izvedba, nešto čarobno, moćno i posebno. Dan koji neću zaboraviti.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X