The White Stripes na Youtube stavili kompletan ‘From the Basement’ nastup iz 2005.

‘Dobro je snimljeno, a kvaliteta zvuka čini da izvedba u redovnoj TV emisiji zvuči poput snimanja usisavača”, kaže Jack White.

The White Stripes ‘From the Basement’

Uz svježe izdanje kompilacije njihovih najvećih hitova, The White Stripes su objavili i cijeli video njihove izvedbe “From the Basement”.

Izvedba je snimljena u studenom 2005. u londonskom studiju Maida Vale, a napravili su je kreator “Basementa” Nigel Godrich i redateljica Sophie Muller. Izvorno je emitiran na pilotu serije 2007. godine, zajedno s izvedbama Thom Yorkea (kasnije je Radiohead objavio “In Rainbows – From the Basement” i “The King of Limbs: Live from the Basement”).

Dvojac je izveo niz skladbi s “Get Behind Me Satan” albuma iz 2005. godine, uključujući “Blue Orchid”, “Forever for Her (Is Over for Me)”, “As Ugly As I Seem”, Little Ghost,” i “Red Rain” (nažalost, nisu izveli “The Denial Twist”). Također su pokrili “Party of Special Things to” Captain Beefhearta.

“San programa “From the Basement” je snimiti sjajne izvedbe s najdirektnijim i najljepšom mogućom snimkom, kako zvučno tako i vizualno”, rekao je Godrich u izjavi. “Imali smo toliko sreće da smo imali podršku Jacka i Meg koji su instinktivno razumjeli koncept emisije i tako postali dio nje. Kao rezultat, imamo ovaj nevjerojatan snimak njihove fantastične energije i stila. To je intimna i izravna izvedba, nešto čarobno, moćno i posebno. Dan koji neću zaboraviti.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X