U pol’ 9 kod Sabe imaju novi singl ‘Svemirska Silo’

U pol’9 kod Sabe u ovo vrijeme kada je sve ‘naglavačke’ predstavlja agnostičku glazbenu molitvu ‘Svemirska Silo’ u kojoj podsjećaju da sve što nam treba je već u nama.

U pol’ 9 kod Sabe (Foto: Dag Oršić)

“Život benda u doba pandemije nije jednostavan. Nema probi. A ako ih ima, nema svirki pa vibra na probama nije baš naj. Kanali se snimaju po doma i šalju mailom. Svira se navečer „akustik” kad dijete zaspi. Rade se nove pjesme uz klavir a ne na probama kao prije. Za nas to zapravo i nije bilo tako loše. Imale smo više vremena za “family life”. Radile smo paralelno na više pjesama, sa više ljudi. No kad je Konrad Mulvaj dovršio miks Svemirske sile znale smo da to mora biti naš novi singl”, poručuju U pol’ 9 kod Sabe.

Na pjesmi su radili Ana Opalić, Konrad Mulvaj i Martina Zvonić. Na gitari gostuje Marko Lucijan Hraščanec a na bubnjevima Berko Muratović. Pjesmu je masterirao Pavle Miholjević. Producent je Konrad Mulvaj.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X