Podijelili smo ulaznice za Harteru i Karlovačko RockOff u Rijeci

Ovogodišnja Hartera spojena s Karlofačko RockOff-om u Rijeci je na rasporedu u subotu 30. rujna. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Hartera i Karlovačko RockOff
Hartera i Karlovačko RockOff

Dana 30. rujna na pozornicu u riječkom Exportdrvu popet će se Let 3, Goran Bare i Majke, Kojoti te Karlovačko RockOff finalisti Dno., Mirna, The Miceks, Scarlet Notes i Manntra.

Cijena ulaznice u pretprodaji putem sustava Entria iznosi samo 20 kuna i po takvoj cijeni biti će dostupne do 29. rujna u 19 h, nakon čega će ih biti moguće kupiti na ulazu u Exportdrvu na dan festivala po malo višoj cijeni.

Program počinje točno u 20 h furioznim nastupom Leta 3 koji će u tom prvom setu svirati samo prva dva albuma “Two dogs fuckin’” i “El Desperado”, po mnogima i njihova dva ponajbolja dugosvirajuća ostvarenja.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koji headliner će svirati samo dva albuma “Two dogs fuckin’” i “El Desperado”? glasi: Let 3. Po dvije ulaznice dobili su Julio Juraga i Irena Dujmović.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X