Kad dosadni dosadnoj dosađuje…

U rubrici ‘Dno dna’ trudit ćemo se što češće predstavljati vam medijsko biserje koje biste svakako trebali zaobići. No, ako je znatiželja već ubila mačku, ljudima valjda ne prijeti nikakva opasnost. Stoga, ako ste čovjek, bez straha zavirite u našu ponudu nepotrebnih, neprovjerenih i nesuvislih linkova iz cijele regije. Dobrodošli na Dno dna!

(Ilustracije: Danijel Drakulić)

Nije da joj želimo zlo, to nikako. Ali, nije zgorega da malo i JR osjeti kako je to kad ti netko neprestano dosađuje. Snimila je jednu pjesmu i postala kraljica estrade, snimila je drugu i pobijedila na Splitskom festivalu, snimila je treću i napunila splitsku Arenu. Zaposjela je medije, njezin afektivni glas čuje se na svakom lokalnom radiju, njezinu priču „imam dečka, samo što je nevidljiv“ objavljivale su sve novine i portali. Dosadnija je trenutačno od bilo koje zvjezdice, iritantnija od kućne muhe, a opet, nitko zbog toga nije pozvao policiju. A ona je, pak, dosadnog obožavatelja strpala iza rešetaka. Nije fer, Jele…

Otkrivanje vampirskih, reinkarniranih, neumrlih duša Hollywooda se nastavlja. Izgleda da nije samo Nicolas Cage bio živ u 19. stoljeću, nego mu je društvo pravio i John Travolta. Slavni Johntra pozirao je fotografu prije 151 godinu i ako išta možemo zaključiti na prvu, to je da mu je u tom razdoblju rasla samo glava, rasplesano tijelo ostalo je nepromijenjeno. Takvim tempom će 2160. izgledati kao bundeva, ali to se nas više neće ticati.

Za kraj jedna glazbena recenzija. Bez puno mudrovanja, kompliciranih misli i stručne analize, slavna je supruga već u naslovu dala do znanja što misli o budućem ocu njezina djeteta.

Prijašnje Dno dna: Što sve muči zombije

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X