Malady Lane objavio novi singl i video spot ‘Kissing Mirrors’ kao dio umjetničke instalacije

Zagrebački bend Malady Lane snimio je videospot za pjesmu ‘Kissing Mirrors’, s aktualnog albuma ‘Nothing Is Too Far Anymore’ smjestivši njegovu radnju usred umjetničke instalacije.

Malady Lane ‘Kissing Mirrors’

„Kissing Mirrors” Chrisu Ianu daje priliku da pokaže raskoš vokalnih mogućnosti uz pratnju bogatih gitarskih dionica skladno sljubljenih s ritam sekcijom. Post grunge utjecaji poprimaju radiofonično ruho, a energije i žestine ne nedostaje ni na debi albumu „Nothing Is Too Far Anymore” na kojem se singl nalazi.

Instalacija „Mali Zagreb” ugostila je četvorku Malady Lane koja na nekoliko lokacija okupira pažnju promatrača i slušatelja. Tako je singl „Kissing Mirrors” utkan u zagrebačke ulice sjećanja dok članovi benda, na očigled slučajnih prolaznika, ali skriveni od užurbanih pogleda, pred minijaturama krate dokolicu.

Snimanje su odradili Hrvoje Baudoin i Tomislav Tukša, režiju i produkciju videospota potpisuju Marko Nemec i Hrvoje Baudoin, dok je scenarij ideja Marka Nemeca samostalno, montažu je odradio Hrvoje Baudoin.

Autor teksta je Chris Ian, a glazbu potpisuje cijeli bend. Dodatni instrumenti ulaštili su zvuk zahvaljujući sve zapaženijem producentu Dostave Zvuka, Leonardu Klaiću, koji je zaslužan za miks i master te je s Malady Laneom odradio produkciju. Vokal je snimio Borna Mijolović, a instrumente Miro Kadijević.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X