U prometnoj nesreći poginuo glumac Paul Walker

Glumac Paul Walker najpoznatiji po ulozi iz filmskog serija ‘Brzi i žestoki’ poginuo je u prometnoj nesreći u Valenciji u Santa Claritiju kraj Los Angelesa u Kaliforniji.

Paul Walker (Foto: Wikipedia)

Paul Walker poginuo je u subotu 30. u autu marke Porche Carrera GT koji se zabio u rasvjetni stup i potom u drvo. Od siline udarca automobil u kojem je s Walkerom bila još jedna osoba se zapalio. Kad su hitna pomoć i vatrogasci došli na mjesto nesreće već je bilo prekasno. Policija navodi kako je za nesreću ponajviše kriva neprilagođena brzina. Preminuli glumac je te večeri sudjelovao u svečanosti njegove organizacije Reach Out Worldwide koja je prikupljala sredstva za pomoć žrtvama tajfuna Haiyan. Walker koji je imao 40 godina te nije bio za volanom već suvozač.

Rođen 12. rujna u Glendaleu u Kaliforniji, Walker svoj prvi zapaženi uspjeh na filmu ostvario je 1999. godine filmom “Varsity Blues”. Najpoznatiji je po ulozi u filmu “Brzi i žestoki” (2001.) i njegovim nastavcima “Prebrzi i prežestoki” (2003.), “Brzi i žestoki: Povratak” (2009.) i “Brzi i žestoki 5” (2011.). Među njegovim ostalim filmovima istaknutiji su “Running Scared” i “Into the Blue”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X