Vampiri na velikom ekranu, zatupljivanje na malom

U rubrici ‘Dno dna’ trudit ćemo se što češće predstavljati vam medijsko biserje koje biste svakako trebali zaobići. No, ako je znatiželja već ubila mačku, ljudima valjda ne prijeti nikakva opasnost. Stoga, ako ste čovjek, bez straha zavirite u našu ponudu nepotrebnih, neprovjerenih i nesuvislih linkova iz cijele regije. Dobrodošli na Dno dna!

(Ilustracija: Danijel Drakulić)

Konačno se saznalo kako to da glumac koji tumači uvijek jednu te istu ulogu, ima jednu naučenu facijalnu grimasu, uvijek isti ravnolinijski način govora – ukratko, o glumi nema pojma – završio na holivudskom pijedestalu. On je undead, član moćne pradavne klike, krvopija, neuništiv. Sad još samo treba otkriti zašto je Severina najveća pjevačica, Katja Kušec voditeljica Dnevnika, Milan Bandić nedodirljivi gradonačelnik, a Silvio Berlusconi neodoljivi zavodnik. Možda bi trebalo pitati Nicolasa?

Eto iznenađenja, ali neugodnog. Pitate se kako je moguće da showbiz magazin koji promovira talog društvene scene, seksualne devijacije, bogataše sumnjivog backgrounda i svu tu razinu stvarnosti koja ustvari uglavnom egzistira samo u tih sat i nešto, dobije termin u primetimeu? Pa ako mogu sapunice, ako mogu reality projekti, ako mogu i svi ostali zatupljujući TV-faktori koji drže aktivnost mozga na niskoj frekvenciji, zašto ne bi i RC?

Prijašnje Dno dna: Tko kaže da je nepristojno smijati se invalidima?

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X