Biste li od ovog čovjeka popili pivo ako ste roker ili panker?

U rubrici Dno dna ovog puta se nije našao medij već pojedinac. Poduzetnik, pivar, nositelj nezavisne liste i ugledan čovjek svog kraja. A kako je uspio doći u ovu rubriku… Pa najbolje je za to optužiti rokere, pankere & homoseksualce.

  • 57
    Shares
Karlo Starčević (RDD)

“Poštovana, puno hvala na Vašoj ponudi. Moje pitanje je tko je počeo sa pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri. Da li Vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanje. Mislim da je previše humanitarnih organizacija u Hrvatskoj koje rastaču to jadno nacionalno biće u ime nečega. Mislim da sam Vam sve rekao. Sa poštovanjem, Karlo Starčević”. tim je riječima dotični vlasnik pivovare u ličkom mjestu Pazarište odbio sponzorstvo predstavnicima mreža udruga G.A.S. (Gorička alternativna scena) koje su planirale organizirati dvodnevni festival alternativne glazbe u Velikoj Gorici.

Udruge su zahtjev poslale jer im je između ostalog Velebitsko pivo omiljeno. E pa, može se reći da im prisjeo svaki gutljaj koji su ikad konzumirali. A vjerojatno i svakome tko u sebi osjeća neko zrnce rokerskog ili pankerskog nakon što je pročitao Starčevićev ispad u Jutarnjem listu. Ovaj poduzetnik i nositelj nezavisne liste koji je na lokalnim izborima u u svibnju ove godine pošlo za rukom pobijediti HDZ na izborima za Vijeća mjesnih odbora u Pazarištima, kad je pobjeda zalivena potocima njegovog piva, samo je posljednji u nizu nazovimoihtako partiotskih ognjištaraca koji je svojim ponašanjem, paranojom i elementarnim nepoznavanjem ičega osim bubrenja kvasca uspio zagaditi medijski i mentalni prostor.

On je prototip hrvatskog biznismena koji se rastače od silne ljubavi prema Domovini i njenim vrijednostima i prvi stoji na braniku kad su u pitanju opačine s dekadentnog zapada koji zatiru tamburicu, reru & gangu.

Osim istančanog sluha za glazbu, Starčević je i marketinški stručnjak, ali za konkurenciju. Jer teško da bi itko od iste mogao smisliti bolju strategiju za ekspresnu degradaciju tržišnog suparnika. Zna taj promućurni čovjek iz naroda da su tamo neke pablik rilejšn pizdarije samo još jedan izum tog istog Zapada za cicanje love iz njegove pivovare koja cica planinsku vodu Velebita, jer eto zna i on stisnuti „send“ i poslati mejl svima, pa i tamo nekim žicarskim udrugama koje su do sada cicale njegovo pivo, pa su sad pokušale i nešto drugo.

Ustvari nema toga što Starčević ne zna. On istovremeno postavlja pitanje i daje odgovor. Vuk je to. Ne mogu njega zbuniti ovce ni kad mu dolaze na čuvanje. A pogotovo kad je u pitanju stado u kojem ovca bira ovcu, a ovan ovna. Jedino što nije znao jest da je njegov brend koji nije iskakao iz ekrana svaki put kad bi se upalio televizor postao popularan među ovcama koje baš ne vole tekovine liberalnog kapitalizma, ovcama koje ovaj pitam-odgovaram genijalac zove pankeri i rokeri.

Pivar sigurno neće propasti nakon ovog ispada na koji je očigledno ponosan, ali će vjerojatno uskoro osjetiti na prihodu što znači kad se ovce predomisle, a možda nauči značenje riječi: apstinencija.

Za držanje glave trijeznom to je najbolji lijek. A u tom stanju je ljekovito nekad pročitati i neku knjigu.

Prijašnje Dno dna: Kriza u Grčkoj dosegla vrhunac, uvozi se ‘Bižuterija’

  • 57
    Shares

Zadnje od Komentar

Idi na Vrh
X