Dokumentarac o Michaelu Jacksonu kao pedofilu imati će premijeru na Sundanceu

Dokumentarni film ‘Leaving Neverland’ fokusira se na dvije Jacksonove žrtve, odnosno na to kako ih je “Jackson zlostavljao i kako su se s time i suočili godinama poslije’.

  • 9
    Shares
Michael Jackson (Foto: Wikipedia)

“Leaving Neverland” ime je dokumentarca o navodnim seksualnim zlostavljanjima koje je Michael Jackson upražnjavao nad dvojicom dječaka na svojem imanju Neverland Ranch u kalifornijskoj Santa Barbari.

“Na vrhuncu svoje slave Michael Jackson započeo je odnos s dvojicom dječaka, prvi je imao 7, drugi 10 godina”, stoji u filmskom sinopsisu, “U svojim 30-ima ispričati će priču o tome kako su bili zlostavljani od strane Michaela Jacksona i kako su se, godinama nakon, s time i suočili.”

Premijera dokumentarca zakazana je 2019. na uglednom Sundanceu, i to u posebnom programu. Film je koncepcijski podijeljen u dva nastavka i ukupno traje ‘debele’ 233 minute. Režirao ga je Dan Reed koji je prethodno radio na dokumentarcima “The Pedophile Hunters” i “Three Days of Terror: The Charlie Hebdo Attacks” i koji potpisuje i produkcijski dio dokumentarca.

Ovogodišnji Sundance trajati će od 24. siječnja do 4. veljače.

 

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X