Dokumentarac o Michaelu Jacksonu kao pedofilu imati će premijeru na Sundanceu

Dokumentarni film ‘Leaving Neverland’ fokusira se na dvije Jacksonove žrtve, odnosno na to kako ih je “Jackson zlostavljao i kako su se s time i suočili godinama poslije’.

Michael Jackson (Foto: Wikipedia)

“Leaving Neverland” ime je dokumentarca o navodnim seksualnim zlostavljanjima koje je Michael Jackson upražnjavao nad dvojicom dječaka na svojem imanju Neverland Ranch u kalifornijskoj Santa Barbari.

“Na vrhuncu svoje slave Michael Jackson započeo je odnos s dvojicom dječaka, prvi je imao 7, drugi 10 godina”, stoji u filmskom sinopsisu, “U svojim 30-ima ispričati će priču o tome kako su bili zlostavljani od strane Michaela Jacksona i kako su se, godinama nakon, s time i suočili.”

Premijera dokumentarca zakazana je 2019. na uglednom Sundanceu, i to u posebnom programu. Film je koncepcijski podijeljen u dva nastavka i ukupno traje ‘debele’ 233 minute. Režirao ga je Dan Reed koji je prethodno radio na dokumentarcima “The Pedophile Hunters” i “Three Days of Terror: The Charlie Hebdo Attacks” i koji potpisuje i produkcijski dio dokumentarca.

Ovogodišnji Sundance trajati će od 24. siječnja do 4. veljače.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X