Netflix naručio animiranu seriju o Elvisu kao tajnom agentu

Autori su Priscilla Presley i John Eddie, a seriju vodi bivši scenarist ‘Archera’.

“Agent King”

Na Netflix stiže animirana akcijsko-humoristična serija za odrasle u čijem je središtu fiktivni Elvis Presley koji radi kao tajni agent vlade dok paralelno održava koncerte kao glazbenik.

“Elvis Presley mijenja bijeli kombinezon za jet pack kada se priključi vladinom špijunskom programu u borbi protiv mračnih sila koje prijete zemlji, no pritom ne odustaje od svoje pozicije kralja rock and rolla,” stoji u sažetku.

Priscilla Presley, jedna od autorica serije, dodaje: “Elvis je od dječačkih dana maštao da je superjunak koji u borbi protiv zločina spašava svijet. “Agent King” mu upravo to dopušta. Moj suradnik John Eddie i ja veoma smo uzbuđeni što ćemo s Netflixom i tvrtkom Sony Animation raditi na ovom projektu i svijetu otkriti Elvisa kakvog još nije vidio.”

Mike Arnold, scenarist nekoliko epizoda animirane špijunske serije “Archer”, bit će showrunner ovog projekta. Presley i Eddie potpisani su kao tvorci i izvršni producenti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X