Potvrđen reunion specijal ‘Prijatelja’ za HBO Max

Ponovni susret dogodit će se u svibnju u jednoj off epizodi u kojoj će se okupiti svih šest originalnih karaktera popularne TV serije.

‘Prijatelji’ (Foto: Promo)

Službenom objavom HBO Max-a naziva ““The One Where They Get Back Together” potvrđene su glasine koje je još u studenom pokrenuo The Hollywood Reporter i koji je najavio da se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer okupljaju kako bi snimili reunion specijal.

Očekuje se da su angažirani i kreatori TV serije David Crane i Marta Kauffman.

Reunion specijal je snimljen u Burbanku u Warner Brosovom Stage 24  studiju, istom mjestu gdje su “Prijatelji” snimani tijekom svojih deset sezona od 1994. do 2004. godine.

Hollywood Reporter navodi kako će glumci zaraditi i više nego dvostruko, te spekulira da je riječ o sumi između 2,5 i 3 milijuna američkih dolara po glumcu, a podsjećamo da je serija ušla u povijest po svojim rekordnim honorarima za svojih šest zvijezda kad se otkrilo da su u trenutku najveće popularnosti serije svi imali honorare u visini milijun dolara po epizodi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X