Chrisa Notha napustila agencija nakon optužbi za silovanja, a pojavila se i treća optužba

Noth je kategorički negirao sve optužbe, a u međuvremenu se pojavila još jedna žena koja tvrdi da je imala slično nasilničko iskustvo s glumcem.

Chris Noth (Foto: Sex And The City Fandom / Wiki)

Agencija A3 Artists potvrdila je za Hollywood Reporter da je prekinula zastupanje glumca Chrisa Notha zbog optužbi za silovanje, koje je on kategorički opovrgnuo.

Nakon članka Hollywood Reportera, treća žena progovorila je za Daily Beast o navodnom napadu 2010. koji se dogodio kada je imala 18 godina i radila kao hostesa i pjevačica u restoranu na Manhattanu. Žena, čije je ime zbog anonimnosti promijenjeno u “Ava”, rekla je da je Noth više puta dolazio u restoran u alkoholiziranom stanju. Razgovarajući s njom za svojim stolom jedne večeri, navodno ju je pipao i stalno stavljao njenu ruku na svoj penis u erekciji.

Zatim, na kraju svoje smjene, Ava je otišla u ured svog menadžera po svoju plaću. Rekla je da su se svjetla iza nje ugasila, kad je dobila svoju omotnicu s gotovinom, a Noth je bio tamo. “Ponašao se kao da smo se namjerno tajno iskrali zajedno”, objasnila je.

“U početku sam se osjećala kao da sam jedina osoba u svemiru koja me može čuti kako kažem ‘ne’”, nastavila je: “Zatim je počeo rukom prodirati u mene, ali je osjetio tampon. Toliko sam se nadala da će to biti kraj.”

Međutim, Ava je rekla da ju je Noth nastavio dirati i pitao je je li joj kraj menstruacije. Od neuspjelog pokušaja da ga odgurne, rekla je da su je “boljeli udovi”.

“Pravio se da nije čuo “ne”, ali me čuo kad sam rekla “ne ovdje” i uvjerila ga da ću ga sresti negdje drugdje” nastavila je Ava, koja je tako dobila priliku da pobjegne. Noth joj je potom navodno poslao sms poruku kada je stigao kući da pošalje auto po nju, ali ona nikada nije na nju odgovorila.

Na upit za komentar, Nothov glasnogovornik je rekao da on “poriče da se to dogodilo i da nema pojma tko je ta žena”.

Saznajte više: Dvije žene optužile za silovanje Chrisa Notha, zvijezdu serije ‘Seks i grad’

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X